Cemre Okulları Logo

Hafızlığı Bitiren Öğrencilerimize Tören

16 Haziran 2019

Akademik eğitimle birlikte hafızlık eğitimi veren, genç nesilleri çift kanatla yükselten Cemre Okulları ilk hafızlık icazet törenini gerçekleştirdi. Dünyaca bilinen Bünyamin Topçuoğlu ve Furkan Çınar hocaların Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan programda konuşan Kurucu Müdür Bayram Nur Akay, kurumun vizyon ve misyonunu hatırlattı.

“Cemre Okulları olarak eğitim hayatımıza başladığımızda önümüze imanı, itikadı sağlam, İslami eğitimi kuvvetli, milli ve manevi değerlerine bağlı, akademik eğitimde başarılı bireyler yetiştirme hedefini koymuştuk” diyen Akay, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün 4 kampüste 1000’in üzerinde öğrencimiz ve güçlü eğitim kadromuzla yolumuza devam etmekteyiz. Talebelerimizin bir kanadında siyer, Kur’an, fıkıh, güzel ahlak, yani İslami ilimler; diğer kanadında matematik, fen, sosyal bilimler, yani maddi ilimler olsun istedik. Bu maksadımıza uygun bir müfredat hazırladık. Alanında yetkin bir eğitim kadrosunun özverili gayretiyle geçirdiğimiz beş eğitim döneminin sonunda, velilerimizden ve çevremizden aldığımız güzel dönüşlerin, başarılı sonuçların hedeflerimize ulaşma noktasında doğru yolda olduğumuzu bizlere gösterdiği kanaatindeyim.”

Daha sonra kürsüye gelen Bağcılar Müftüsü Ekrem Saylam ise bu tür okulların toplum için gerekliliğine değinerek ebeveynlerin eğitimdeki rollerine dikkat çektiği konuşmasını duayla bitirdi.

© Cemre Okulları. Tüm hakları saklıdır.